Les Arts ofereix 25 activitats gratuïtes per l’aniversari de Mozart

Seran en total vint-i-cinc hores ininterrompudes de representacions.

Les Arts, Mozart
Publicitat

El Palau de les Arts de València oferirà el cap de setmana del 27 i el 28 de gener un total de vint-i-cinc activitats gratuïtes en els diferents espais i sales de l’edifici per a celebrar l’aniversari de Mozart, dins de la segona edició de ‘Mozart Nacht und Tag’.

Seran en total vint-i-cinc hores ininterrompudes de representacions d’òpera, concerts, recitals, música de cambra, xarres-café, tallers didàctics, lectures, cinema i una sessió DJ al voltant de la figura del geni de Salzburg i la seua repercussió en les diferents disciplines artístiques.

PublicitatRovira  

Des de les 20 hores del 27 de gener fins a les 21 hores del dia 28, la Sala Principal, l’Auditori, el Teatre Martín i Soler, l’Aula Magistral, l’Espai Els Bous i els vestíbuls de les sales del teatre encadenaran un complet programa per a tots els públics.

A excepció dels tallers didàctics, les activitats seran de lliure accés fins a completar-se l’aforament dels diferents espais habilitats, segons un comunicat del coliseu valencià.
La segona edició de ‘Mozart Nacht und Tag’ ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’artistes i institucions, i començarà a les 20 hores del 27 de gener amb la representació de ‘Bastià i Bastiana’, l’òpera de Mozart que ha viatjat per diferents municipis i barris de la província de València en el camió “Les Arts Volant”.

A més, 35 alumnes d’Educació Primària arribaran al teatre al voltant de les 20.45 hores per a passar una nit en el Palau de les Arts i conéixer millor la figura de Mozart, gràcies al treball d’alumnes del Màster Universitari en Professor d’Educació Secundària de la Universitat de València.

Amb prou faenes un quart d’hora després, el vestíbul del Teatre Martín i Soler acollirà una lectura acompanyada de piano de les ‘Cartes’ de Mozart, amb els alumnes de Llengua Alemanya de l’Institut Lluís Vives, seguit d’un recital de violí de la professora de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana Susanna Gregorian.

A les 22.30 hores hi haurà una sessió educativa sobre ‘La flauta màgica’ en el vestíbul principal, mentre el vestíbul del Teatre Martín i Soler es transformarà en un animat café per a xarrar sobre les ‘Cartes’ de Mozart.

A partir de la mitjanit, Les Arts proposa cinema per a 380 persones amb les projeccions de ‘Nannerl. La soeur de Mozart’, sobre Maria Anna Mozart, i ‘Juan’, de Kasper Holten, i el vestíbul de l’Aula Magistral es transformarà en una pista de ball amb una sessió de música DJ sobre l’obra de Mozart.

El diumenge 28, a partir de les 11 hores començarà un cicle ininterromput de concerts i recitals en els principals espais escènics de les Arts, entre ells un concert simfònic de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

PublicitatJuega Limpio Orihuela