Comença l’asfaltat del tram municipal de l’autovia Saler

Hui comencen els treballs d’asfaltat del tram municipal de l’autovia del Saler, que es realitzaran en horari nocturn amb la finalitat d’evitar molèsties que pogueren generar-se sobre la circulació dels veïns i veïnes afectats per esta intervenció. Així ho ha explicat la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui ha indicat que es tracta de “una actuació amb la qual es reposarà el comunicat de l’asfaltat que es trobava molt deteriorat”.

El projecte comprén repavimentar l’autovia del Saler en el tram municipal d’entrada a la ciutat. Els treballs que comencen hui consisteixen en la renovació del paviment, en tota la seua extensió en el tram que comprén des de la glorieta del Saler fins a “P.K.3”, incloent les dos calçades i les corresponents vies de servici.

Gómez ha assenyalat que este tram es trobava en “un estat molt deteriorat i amb l’existència visible d’abundants apedaçaments”. Per a resoldre estes deficiències, l’actuació consistirà en un recrescut del paviment mitjançant una capa de 6 cm d’aglomerat de rodadura porfíric. “D’esta manera millorem la seguretat viària d’este tram, ja que és utilitzat per moltíssims veïns i veïnes de la ciutat i de l’àrea metropolitana diàriament”, ha assegurat la vicealcaldessa.

L’import total del projecte ascendeix a 551.299,98 euros i el termini d’execució de l’obra serà d’un mes, a partir de hui, per la qual cosa es preveu que estarà finalitzat el pròxim mes desembre.

CatalanSpanish