Aspe entrega la Menció honorífica del dia de la Constitució a la primera corporació democràtica de l’any 1979

L'acte ha vingut precedit per un cercaviles des de la plaça de l'Ajuntament fins al Teatre Wagner acompanyats per la corporació Municipal i la música de la Banda Musical d'Ateneu Mestre Gilabert i el seu director Alfredo Botella.

PublicitatAVL

La primera corporació municipal democràtica de l’any 1979-1983 rebut de l’Ajuntament d’Aspe la menció honorífica del Dia de la Constitució. La corporació municipal que va tindre com a alcalde al senyor Carlos Carbonell Caparrós juntament amb 18 regidors han sigut reconeguts en un acte celebrat en el Teatre Warner 12 h (ple extraordinari) i on l’alcalde juntament amb els portaveus de tots els grups municipals han entregat individualment als esmentats o als seus familiars en cas de defunció a títol pòstum.

El Secretari municipal Sr. Javier Maciá ha donat lectura a l’acta del Ple celebrat el passat 28 novembre on es va aprovar este esment. En l’escenari del teatre han Estat presents tant la corporació municipal 2019-2023 com els esmentats honorífics.

PublicitatRovira  

Per part de l’alcalde Carlos Carbonell (mort) ha recollit l’esment la seua esposa donya Ernestina Cano i per part de l’alcalde Ramón Berenguer el seu fill Sr. Ramón Berenguer. L’Acte ha sigut precedit per un vídeo on es recordava a les 10 corporacions municipals.

L’alcalde Antonio Puerto ha destacat el treball i dedicació de tots els esmentats, ja que en any 79 es comptava amb pocs mitjans i moltes necessitats a cobrir. A. Port “ha ressaltat la gran il·lusió d’aquella corporació, el diàleg i enteniment, ja que tots els partits van ostentar responsabilitat de Govern en aquell moment unint entre ells l’esperit de crear els fonaments del futur d’Aspe

L’acte ha finalitzat amb l’Himne d’Espanya entonada per la banda musical d’Ateneu mestre Gilabert.