El General de València convoca a més de 4.500 aspirants per a les proves d’Auxiliar d’Infermeria

Dissabte passat, el General de València va celebrar les proves per als 4.140 aspirants d'Infermeria que optaran a ocupar un total de 65 places i aquest dissabte, 6 d'abril, tindran lloc les proves per a personal tècnic de Cures Auxiliars d'Infermeria en les quals estan convocats 4.554 aspirants per a un total de 57 places. 

Publicitat

L’Hospital General Universitari de València es troba desenvolupant aquests mesos la seua oferta d’ocupació pública per a cobrir 265 places de diferents especialitats mèdiques, d’infermer o infermera, personal especialista en infermeria obstètric-ginecològica, de cures auxiliars d’infermeria, personal tècnic especialista de laboratori, en radiodiagnòstic, en anatomia patològica, en documentació sanitària, tècnic o tècnica mitjà, tècnic o tècnica superior no assistencial, fisioterapeuta, zeladors i auxiliars administratius.

Dissabte passat, el General de València va celebrar les proves per als 4.140 aspirants d’Infermeria que optaran a ocupar un total de 65 places i aquest dissabte, 6 d’abril, tindran lloc les proves per a personal tècnic de Cures Auxiliars d’Infermeria en les quals estan convocats 4.554 aspirants per a un total de 57 places.

PublicitatRovira  

De març a juny, el General de València desenvoluparà 34 processos selectius per als diferents grups, en els quals estan inscrits un total de 22.421 aspirants. Amb aquesta nova oferta, el General de València pretén contrarestar la temporalitat de l’ocupació i així poder prestar una millor assistència sanitària a la població.

El servei d’Informàtica i Comunicacions de l’Hospital General de València ha desenvolupat un nou programa d’encriptació, de manera que cap membre dels diferents tribunals pot conéixer el contingut global de les proves, aconseguint així la màxima confidencialitat del procés.

PublicitatJuega Limpio Orihuela