Diputació i el Vila-real CF s’uneixen contra l’assajament en les aules amb ‘Res Serà Igual’

La Diputació i el Vila-real fan del partit contra el Barça una gran plataforma de sensibilització contra l'assetjament escolar. Les activitats entorn de l'avançament de la sèrie 'Gens Serà Igual' reben el multitudinari suport de milers de joves i majors.

AVL

La Diputació de Castelló i el Vila-real CF han convertit el partit d’avui contra el F.C. Barcelona en una gran plataforma de sensibilització contra l’assetjament escolar. Així, tots els actes programats entorn de l’avançament de la tv movie ‘Res Serà Igual’, liderada per la Diputació i creada i desenvolupada per l’actor castellonenc Víctor Antolí, ha sigut recolzada per milers de persones, que s’han bolcat amb aquesta campanya, que denuncia els comportaments d’assetjament en les aules.

El president de la Diputació, Javier Moliner, present en l’Estadi de la Ceràmica, ha explicat que, “volem alçar la veu per a dir molt clar, que avui i sempre la província de Castelló diu no a l’assetjament escolar. Per a açò, posem tots els recursos per a sumar cap al compliment del repte que tenim com a societat d’erradicar aquests comportaments intolerables en les aules dels nostres joves”.

En aqueix sentit, la Diputació ha implicat a 25.000 persones en la sensibilització contra l’assetjament escolar amb la distribució de polseres antibullying i informació contra aquest tipus de comportaments en les aules de la província. Milers d’assistents al partit de futbol han lluït les seues polseres, per a mostrar així el seu rebuig a aquests comportaments.
Moliner s’ha mostrat agraït “al Vila-real per la seua implicació per a visibilitzar, en aquesta gran festa del futbol, que la província de Castelló està contra l’assetjament escolar. Aquesta iniciativa ha sigut dissenyada de la mà del talent dels nostres actors, sempre assessorats per psicòlegs i docents, i ara sumant la gran plataforma de difusió que ens proporciona el Vila-real amb el seu suport, estem convençuts que aconseguirem un pas important en aquest camí de sensibilització”.

Sens dubte un dels moments més impactants de la jornada ha sigut en el descans del partit, l’actuació en directe del raper Arkano en ple terré de joc al costat dels actors protagonistes d’aquesta sèrie ‘made in Castelló’, interpretant el seu nou single ‘Diferent’, que ha cedit al projecte com a tema central d’aquesta segona part.

- Advertisement -
CatalanSpanish