miércoles, 17 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut per assaltar una casa a Elx

Detingut per assaltar una casa a Elx després de deixar-se dins una sanció per incomplir l'estat d'alarma.

La Policia Nacional ha detingut a Elx el presumpte autor d’un robatori en un habitatge, després que es deixara durant l’assalt una denúncia al seu nom per saltar-se l’estat d’alarma.

Segons ha informat la Comissaria provincial este dilluns, el detingut és un espanyol de 43 anys que suposadament va saltar la tanca, va forçar la porta de l’entrada i va sostraure diversos utensilis.

Un dels veïns va avisar el propietari de l’habitatge, situada en el polígon de Carrús. Pel que sembla, el testimoni va escoltar de matinada un fort colp pel que l’endemà es va posar en contacte amb l’amo de la casa. El fill del propietari es va personar en el lloc i va comprovar que havien accedit a l’habitatge.

En un primer moment, la víctima va trobar a faltar diverses bicicletes, dos consoles de videojocs, un gran nombre de ferramentes, una piscina desmuntable i electrodomèstics, valorat tot en més de 3.000 euros.

El perjudicat es va posar en contacte amb la Policia Nacional a través del 091 i en el lloc es van personar diversos indicatius, entre ells un de la Brigada de Policia Científica de la Comissaria d’Elx que va realitzar la inspecció ocular per a trobar vestigis o proves i identificar el presumpte culpable.

La sorpresa va arribar quan en una de les estades de l’habitatge van trobar una proposta de sanció per incompliment de les mesures disposades pel RD 463/20 d’estat d’alarma a nom d’una persona que ni residia en l’habitatge, ni era conegut per cap dels seus propietaris.

La investigació es va centrar des d’aleshores en la persona sancionada, i van descobrir que ja comptava amb diversos antecedents per fets similars i que havia sigut vist en la zona del robatori eixe dia.

Una vegada identificat, es va localitzar el presumpte autor en un carrer prop del seu domicili i es va procedir a la seua detenció.

El detingut va ser acusat d’un delicte de robatori amb força en les coses i posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Elx.

Últimas noticias

Contenido relacionado