domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Associació de Dret Sanitari desmenteix afirmacions de revista de Col·legi de Metges de València

 

El president de la ADSCV desmenteix que l’associació haja traslladat aquesta proposta a la junta de govern, tal com arreplega la notícia titulada “El Col·legi signa un conveni amb la corredoria Uniteco Professional amb nous avantatges i millores per a les assegurances dels professionals”, i que apareix publicada en l’últim nombre de València Mèdica, la revista del Col·legi de Metges de València.

En concret, l’article assegura que “l’actual junta de govern es fa ressò de la proposta plantejada per l’Associació Valenciana de Dret Sanitari, que amb bon criteri, plantejava que els constants canvis de corredories els anys anteriors generen confusió i possibles interessos electorals”.

“Volem deixar clar que en cap moment l’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana ha traslladat aquesta idea a la junta de govern del Col·legi de Metges de València tal com indica la notícia”, posa l’accent Carlos Fornes.

L’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana té com a objectiu fonamental la defensa dels drets dels professionals sanitaris. Per a açò, l’entitat consideren crucial oferir a la comunitat sanitària assistència formativa sobre com dirimir les possibles diferències legals en el camp sanitari.

En els primers mesos d’activitat, el president de l’Associació, Carlos Fornes, i el vicepresident Agustín Navarro, ha mantingut contactes i reunions amb presidents d’alguns dels Col·legis Professionals Sanitaris de Metges, Infermers, Odontòlegs, Farmacèutics de la Comunitat Valenciana per a ser receptors de les seues demandes i poder trobar possibles solucions.

Ja el passat mes de març, va exigir a la Conselleria de Sanitat que prenguera mesurades “per a reduir l’alarmant nombre de denúncies a metges a la Comunitat”. No obstant això, la ADSCV està realitzant un recorregut pels principals Hospitals i centres Sanitaris de la CV amb l’objecte de donar formació jurídica i sanitària i intentar la disminució de les reclamacions als professionals sanitaris.

Últimas noticias

Contenido relacionado