19.3 C
Valencia

Les associacions, protagonistes de la programació cultural i festiva a Peníscola en la nova normalitat

Ramón Simó ha convocat esta setmana a les entitats locals per a reprendre la coordinació amb estes en la confecció de la programació cultural i festiva davant l'arribada de la nova normalitat.

- Publicitat -AVL

L’edil ha destacat l’altíssima participació de les entitats en el Consell i la seua bona predisposició a participar en la programació per a la reactivació “una vegada més, les entitats locals han demostrat estar amb les veïnes i veïns, no hem deixat de col·laborar durant el confinament i les primeres fases de la desescalada en activitats des dels balcons i tota mena d’iniciatives que han fet que estos mesos hagen sigut més suportables” ha valorat Simó, que ha agraït a les agrupacions locals “la seua vocació, la seua implicació i la seua responsabilitat”.

En este sentit ha volgut destacar també la faceta solidària de diverses entitats que han cedit les subvencions i aportacions que el consistori els concedeix, a benefici de la compra de materials de protecció per a la població durant la pandèmia “un gest que ens va emocionar a tots i que és digne de destacar i reconéixer”.

Simó, durant el Consell, ha compartit amb les associacions la seua voluntat de mantenir tota la programació que siga possible, i ha confirmat la celebració del Festival de Guitarra Hondarribia Peníscola, per a este estiu, i la seua aposta per la celebració de les Festes Patronals, “amb una important col·laboració en la programació de les mateixes entitats”.
Així, l’edil ha manifestat el seu suport als actes que vagen a proposar i impulsar des del teixit associatiu local, “vinculat estretament a la conservació de les tradicions”, ateses les indicacions de seguretat que suggerisquen les autoritats sanitàries.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià