Ataquen amb pintades de ‘Franco vive’ la seu del PSPV de València Nord

La seu de l'agrupació socialista de València nord ha sigut atacada a última hora del dijous amb pintades en la seua porta de "Franco Vive".

La seu de l’agrupació socialista de València nord ha sigut atacada a última hora del dijous amb pintades en la seua porta de ‘Franco Vive’, un escut de la Falange Española i una diana sobre l’O de les sigles de PSOE i les de PSPV ratllades.

El ministre en funcions de Foment i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha mostrat, en el seu compte oficial de Twitter, la seua “més profunda” condemna a aquest atac de l’extrema dreta contra la seu de la seua agrupació.

Sobre el tema, ha recalcat: “Les amenaces ultres només aconseguiran que els socialistes valencians i tot el PSOE reafirmem el nostre compromís per la dignitat i memòria de les víctimes del franquisme”.

D’igual manera, la primera tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez, en un tuit, ha assenyalat: “Que facen pintades, que peguen papers, que criden… els feixistes no aconseguiran callar-nos”. “Denunciem la intolerància, defenem la democràcia”, ha apuntat i ha subratllat: “Ni un pas arrere en la restauració de la memòria històrica”.

Així mateix, el compte de l’agrupació ha condemnat aquest atac amb el qual “torna la intolerància a les seus socialistes per fer polítiques de dignitat i memòria”. “A cada atac de l’extrema dreta, més contundència, més progrés i més avanç”, ha recalcat.

ValenciàEspañol