22.4 C
Valencia

Metges d’atenció primària de la Comunitat i de tot l’estat qüestionen què passarà i com serà este servei en “l’era COVID”

El debat està organitzat pel Col·legi de Metges de Castelló que fa només unes setmanes reclamava a Sanitat els mitjans per assumir la tasca de control que se'ls hi havia assignat als facultatius "de manera unilateral i sense les dotacions necessàries"

- Publicitat -AVL

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) organitza este dimecres, 27 de maig, a les 18 hores, un debat en línia sobre “Present i futur de l’Atenció Primària en l’Era COVID”. Amb això busca oferir als seus col·legiats informació actualitzada a partir de l’experiència de les societats científiques i l’administració autonòmica sobre com s’ha treballat i es continuarà treballant per a atallar la pandèmia de la covid-19. El debat ofereix possibilitat d’interactuar amb els participants.

El debat es farà quan Espanya i la Comunitat Valenciana està en la primera fase de desescalada. Fase en la qual als professionals de l’Atenció Primària i Comunitària se’ls ha assignat un paper clau en la detecció de la malaltia, alhora que continuen atenent la resta de patologies. Un fet que ha generat crítiques i malestar per part dels sanitaris que han denunciat la càrrega extra que suposa i la falta de mitjans de que disposen.

En el debat moderat pel Vocal de Formació, Docència i Recerca del COMCAS, Vicente Pascual, participaran Asunción Iturralde, presidenta de la Societat Espanyola de Metges Generals i de Família de la Comunitat Valenciana (SEMG); María Ángeles Medina Martínez, presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (Semfyc) i representant del Fòrum de Metges d’Atenció Primària de la Comunitat Valenciana; Inmaculada Cervera, coordinadora del Grup de Treball de Gestió Sanitària i Qualitat Assistencial de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) i Vocal de la Junta Directiva de SEMEREGEN-Comunitat Valenciana, i un representant de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, encara pendent de confirmar.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià