07:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ateneu lliura els Premis de Relat Curt i Poesia a Javier Molina i Alfonso Ponce

L’III Concurs de Relat Curt està dotat amb un premi de 500 € i s’han presentat un total de 195 obres de temàtica lliure. Els relats presentats són originals i inèdits que no poden estar pendent de fallada en cap concurs. Com a part del premi, l’Ateneu publicarà l’obra a través de l’editorial Ole Llibres.

Els finalistes de l’III Certamen Relate Curt “Club de Lectura Ateneu” han sigut: Antonio Blázquez (Madrid) “Dues xocolates a la tassa”; Laura Cabedo Cap (Torrent) “El Bar Dallas”; Rafael Pérez Arriola (Almeria) “La finestra de la persiana blava”; Juan Manuel Sainz Peña (Cadis) “100 pessetes i diploma”; Carmen Sabater Rex (València) “Adéu Matilde”; Sarai Ayala Soriano (Almeria) “Un sopar inesperat” amb el pseudònim Sarah Thomas; María Tordera Baviera (València) “Passant pàgina” i Tomás Ferrando Agulló (Elx) “Operació Gerónimo”.

El passat any l’obra premiada va ser “Collita Pròpia” presentada sota el pseudònim d’Agustín Milanés per Amelia Isabel Jiménez Graña.

Quant a l’I Certamen de Poesia de l’Ateneu Mercantil s’han presentat 191 obres. A aquest concurs es podien presentar totes les persones majors d’edat amb un sol poema o conjunt de poema de tema comú i títol únic, escrit en castellà o valencià, original i no traduït i que no haja sigut premiat anteriorment i inèdit en qualsevol suport.

El poema, amb llibertat de tema, metre i rima, havia de tenir entre 14 i 60 versos ha comptat amb un premi en metàl·lic de 500 €.

Últimas noticias

Contenido relacionado