Més de 400 atletes participen en el XV Gran Fons Ciutat de Llíria

Ricardo Ibáñez i Carolina Faulí van ser els campions en la classificació general de la prova

El XV Gran Fons Ciutat de Llíria, celebrat ahir, va tenir com a vencedor absolut al corredor Ricardo Ibáñez del CA Correliana. El guanyador del Premi Juan Alcocer va fer un temps de 00:54:12. En categoria femenina, el triomf va ser per a Carolina Faulí del CA Vilamarxant, amb una marca de 01:07:02.

La competició, organitzada per la Regidoria d’Esports de Llíria i el Club Atletisme Edeta, està inclosa dins del X Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2018.

A més de la tradicional prova de 15 quilòmetres, aquesta edició presentava com a novetat la celebració d’una 8K. Samuel Pérez del Triatlon360 va ser el guanyador en aquesta carrera amb un temps de 00:28:41, mentre que en la classificació femenina el primer lloc va ser para Marta Barberá de Trencant Límits amb un crono de 00:38:36.

El Pavelló Pla de l’Arc va ser l’escenari de la eixida i meta del Gran Fons Ciutat de Llíria 2018, que va reunir a més de 400 corredors entre les proves absolutes i les carreres prèvies per a menors de 18 anys que es realitzen cada any per fomentar aquest esport des de la base.

A la pàgina web de toprun estan disponibles totes les classificacions de la competició: https://www.toprun.es/stats/xv-gran-fons-ciutat-lliria-i-8k-2018/clasificaciones

Publicitat