Diverses persones atrapades pel temporal a Castelló

Des d'ahir s'estan realitzant diversos rescats de persones atrapades en els seus habitatges i cotxes a conseqüència del temporal a la província de Castelló.

PublicitatAVL

Des d’ahir s’estan realitzant diversos rescats de persones atrapades en els seus habitatges i cotxes a conseqüència del temporal a la província de Castelló.

Durant el matí s’ha rescatat a una persona de l’interior del seu vehicle atrapat per l’aigua al pas per un riu en Rosell. Afortunadament, es troba en bon estat.

PublicitatRovira  

Segons el Consorci de Bombers, es continuen realitzant serveis de neteja de vials per nevades en les rutes d’interior a causa de les grans grossàries de neu registrats, que han superat els 80 cm en molts casos i han dificultat les tasques dels equips llevaneu del Consorci de Bombers, que han tingut complicacions per a avançar.

Les incidències han afectat sobretot la zona nord, on s’han netejat més de 20 vials, en nombrosos municipis dels Ports i la Tinença, entre altres Morella, Forcall, Cinctorres, Herbés o Zorita. També en punts de L’Alt Maestrat com Ares i Vilafranca, on s’han buidat especialment els accessos a infraestructures clau com el centre de salut i l’Ajuntament, actuant una pala de la Unitat de Maquinària i Logística, l’UME i diversos equips llevaneu.

En les zones costaneres, sobretot s’ha atés a persones que no podien eixir dels seus habitatges, vehicles atrapats per l’aigua i s’han realitzat rutes d’inspecció de zones inundades. En estes zones costaneres també hi ha hagut nombrosos problemes pel vent, com a arbres, planxes metàl·liques o cornises en risc de caiguda.

A estes hores, el Consorci Provincial de Bombers ha realitzat 52 serveis per nevades, 47 per vent, 39 costaners, i 32 salvaments, a conseqüència de la Borrasca Gloria.

Publicitat