Un Policia Nacional salva a una dona de ser atropellada per un tren de rodalia a Xirivella

Va aconseguir traure-la de les vies segons abans que passara el comboi.

Un agent de la Policia Nacional ha evitat a Xirivella que un tren de rodalia atropellara a una dona que es trobava tirada en les vies tan sols uns segons abans que passara el vagó.

Els fets van ocórrer el divendres, al voltant de les cinc de la vesprada, en les proximitats de l’estació Alqueries d’esta localitat valenciana. Els policies van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren fins a este lloc, on pel que sembla es trobava una persona que necessitava ajuda.

Una vegada allí, els agents van observar a una dona a uns 300 metres de l’estació, tirada en les pedres confrontants a la via del tren. Ràpidament, un dels policies es va acostar fins ella caminant per les vies, mentre l’altre acostava el vehicle policial fins al lloc per la part de fora.

Just en aqueix moment, un tren de rodalia que cobria la línia València-Buñol es va aproximar cap a on es trobava la dona, activant els sistemes acústics i lluminosos per a evitar atropellar-la. No obstant això, esta ciutadana, en comptes d’apartar-se, es va introduir en les mateixes vies del tren.

L’agent va intentar retirar-la, si bé esta es resistia agarrant-se al raïl. Finalment, el policia va aconseguir amb una última estirada traure-la d’allí, tan sols pocs segons abans que el comboi passara.

Immediatament els dos policies van situar a la dona en un lloc segur i van sol·licitar assistència sanitària, sent atesa allí mateix d’alguns talls i magulladuras i traslladada posteriorment a un centre hospitalari per a una valoració més exhaustiva.

CatalanSpanish