15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Atropellament amb lesions a un home de 50 anys

L’accident va tenir lloc poc abans de les 12 hores quan la víctima creuava la calçada per un lloc indegut i el conductor del vehicle va realitzar un gir sense adonar-se de l’acció del vianant, segons les primeres recerques de la Policia Local.

Fins al lloc dels fets van acudir amb urgència diverses patrulles de la Policia Local de València i un equip mèdic del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), el personal sanitari del qual va assistir a l’home i ho va traslladar a l’hospital La Fe de València. La víctima va patir un fort traumatisme cranioencefàlic, segons van informar fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), i estava inconscient en el sòl quan va arribar l’ambulància al carrer Tirso de Molina.

Un equip d’atestats d’Unitat de Tràfic de la Policia Local també es va desplaçar al lloc per a fer-se càrrec de la recerca de l’accident. Mentre el vianant rebia assistència mèdica, els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor del cotxe, el resultat del qual va ser negatiu, i van localitzar a un testimoni de l’atropellament.

Últimas noticias

Contenido relacionado