L’atur es dispara a Morella un 31,6% l’any 2020

La població passa dels 57 aturats de desembre de 2019 als 75 de desembre de 2020. “És un percentatge creixent que ens ha d'alertar de la paulatina destrucció d'ocupació”

AVL

Els veïns de Morella han vist com l’any 2020 l’atur creixia un 31,6% entre la població. L’exercici 2020 ha tancat amb un desembre que eleva a 75 els ciutadans que busquen una ocupació enfront dels 57 amb els quals es va acomiadar l’exercici 2019. És un increment “alarmant si tenim en compte les condicions de la nostra ciutat, que s’ha vist sotmesa a nivell econòmic pels efectes d’una desacceleració econòmica avivada per una dramàtica pandèmia”. És urgent, en opinió de Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, “que s’activen les mesures que des del minut zero plantegem a l’equip socialista de Rhamsés Ripollés per a evitar el tancament de nous negocis i, amb això, frenar la destrucció d’ocupació”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella

Des del Partit Popular de Morella consideren que la millor eina “sempre ha sigut ajudar als qui creguen treball”. I són, tal com manifesta Lecha, “els empresaris, els comerciants, els autònoms, les pimes i les *micropymes…”. “Tots ells són la base econòmica de la nostra població i no podem donar-los l’esquena com ha fet el PSOE amb l’aprovació d’un pressupost que no recull econòmicament ni una sola de les mesures del Pla de Reactivació social i econòmic que aprovem en 2020 i sense baixar la pressió fiscal”.

L’atur és un “clar indicador del crític escenari econòmic al qual ens enfrontem”. No obstant això, “l’esquerra sembla no voler advertir la situació i aquesta actitud irresponsable pot portar-nos a una crisi sense precedents que devem coste el que coste evitar”.

- Advertisement -
CatalanSpanish