lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Augmenten en un 13,95% les beques postdoctorals

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha resolt la concessió de les beques postdoctorals de 2 anys de l’exercici 2017.

Aquesta subvenció completa la formació del personal investigador doctor que desitja desenvolupar un projecte d’investigació en col·laboració amb una universitat o centre d’investigació de fora del territori valencià. Els beneficiaris són personal investigador amb una experiència postdoctoral de tres anys que han comptat també amb una ajuda de caràcter predoctoral.

Per al període 2017-2019, aquesta convocatòria mobilitza un total de 4.531.030 euros destinats a sufragar la contractació de 49 persones investigadores. Aquestes xifres suposen un total de 6 persones més beneficiades que l’any 2016 i un augment del 13,95% del pressupost en relació amb la convocatòria de l’any passat.

La distribució dels beneficiaris per sexe és de 24 dones i 25 hòmens, dels quals 9 pertanyen a les comarques d’Alacant, 3 a les de Castelló i 37 a les de València. L’inici dels contractes en 2017 serà el 16 de setembre.

Aquesta subvenció s’incorpora al Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) i coincideix amb la commemoració del 60 aniversari de l’FSE, instrument financer de la Unió Europea destinat a millorar la cohesió social i el benestar econòmic a totes les regions de la Unió.

Últimas noticias

Contenido relacionado