Autobús de l’EMT es crema en Regne de València

Un autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València s’ha pegat foc aquesta vesprada mentre cobria el trajecte de la Línia 19 per l’avinguda Regne de València, per causes que s’investiguen. El vehicle ha quedat parcialment calcinat i no s’han produït danys personals, segons han informat fonts policials i de la companyia. Els cossos municipals de Policia Local i Bombers han rebut l’avís del foc al voltant de les 17.15 hores d’este diumenge. El bus incendiat cobria la connexió entre la plaça de l’Ajuntament i la platja de la Malva-rosa.
Per causes que investiga la Policia, el vehicle s’ha incendiat al seu pas per Regne de València pel carrer Joaquín Costa, en el districte de l’Eixample.

Els ocupants de l’autobús han sigut desallotjats i no han patit danys. Efectius de bombers s’han desplaçat a la zona per a sufocar les flames, fins a l’arribada de la grua per a retirar el vehicule afectat.
L’EMT abordarà les causes de l’incident en el Comité de Salut Laboral, a l’espera de conéixer els detalls de l’informe de l’incendi. Dins de tots els autobusos de l’EMT hi ha extintors, recorden des de la companyia.CatalanSpanish