La Vall d’Uixó fleta autobusos gratuïts per a la manifestació en defensa de la citricultura

Les persones interessades a assistir a la convocatòria a València han d'inscriure's prèviament per a contractar el servei necessari.

La Plataforma per la dignitat del llaurador ha convocat una manifestació en defensa de la nostra citricultura este diumenge, 7 d’abril, a les 11.00 hores a València (eixida des de l’Estació del Nord). I per a facilitar l’assistència l’Ajuntament de la Vall d’Uixó fletarà autobusos gratuïts “per a tots junts defensar un sector econòmic fonamental en el nostre territori i que forma part de la vida de molts valencians i valencianes”, ha explicat el regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcalde, Fernando Daròs.

L’autobús d’anada i volta és gratuït però cal realitzar inscripció prèvia per a tindre una previsió i contractar el servei necessari. Les persones interessades poden apuntar-se fins demà en la Regidoria d’Agricultura, Comunitat General de Regants, Cooperativa Agrícola San Isidro, Cooperativa Agrícola Sant Vicent o Vallfrut.

Rovira  

160 municipis s’han sumat a aquesta convocatòria de caràcter autonòmic, que eixirà des de l’Estació del Nord amb arribada a la Subdelegació del Govern. Daròs ha animat a tots els vallers i valleres a sumar-se a esta convocatòria, a la qual ja s’han adherit més de 160 municipis “per a reclamar el que és just i que ens escolten a nivell nacional i europeu, perquè no ens podem permetre la mort del sector de la taronja”.

Per a finalitzar, l’edil ha agraït la col·laboració de les cooperatives locals i el treball de la Comunitat General de Regants i dels sindicats agraris La Unió i Fepac Asaja, que formen part, al costat de 14 ajuntaments, de la Plataforma per la dignitat del llaurador de la Plana.

PublicitatJuega Limpio Orihuela