Detenen a dos homes com a presumptes autors d’un segrest a València

Ho van emmanillar i li van apagar cigarrets en el cos.

segrest

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes de 33 i 36 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes d’amenaces, coaccions, segrest i lesions, després de portar-se al seu antic soci contra la seua voluntat perquè la família pagara un deute contret. Es va intervenir un enregistrament de video en la qual es veia a la víctima lligat a una cadira.

Les recerques es van iniciar en ser requerits per una patrulla de Policia Local que estava atenent en un domicili a una dona que es trobava malament. Els agents en conèixer que el motiu de l’ansietat que presentava la dona es devia al fet que el seu fill havia sigut segrestat, van sol·licitar la presència de Policia Nacional.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on van esbrinar que, pel que sembla, el fill de la dona atesa havia contret un deute d’uns 25.000 euros, amb els seus “socis”.

Mentre que els investigadors recaptaven informació, un dels segrestadors es va presentar en el domicili per a cobrar el pagament exigit, sent immediatament detingut, per la qual cosa ràpidament es va alertar al grup de recerca en aquest tipus de delictes, per a localització i alliberament del segrestat, moment en el qual va aparèixer caminant al seu domicili.

Encara que en un primer moment el jove va negar haver sigut segrestat, als pocs minuts i davant l’evidència de les marques de lligadures i cremades de cigarrets en braços i cames, es va esbrinar que havia sigut alliberat amb la condició de desmentir el succeït i així poguera quedar en llibertat el detingut.

Pel que sembla des de feia mesos mantenien entre el segrestat i els seus captors una relació de “socis” i davant la impossibilitat de pagar la quantitat reclamada de 25.000 euros, conforme passava el temps, la pressió sobre ell i la seua família s’empitjorava, arribant pel que sembla a intentar llevar-los el pis canviant-los el pany de la porta del domicili i fins i tot, suposadament, donar-los un ultimàtum perquè ho abandonaren. El segrest es va produir en el domicili i davant els seus familiars.

Els agents han intervingut un enregistrament de video en la qual es veu a la víctima, emboçada i lligada amb brides a una cadira, suplicant a les seues captors que l’alliberen.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat