Una avaria causa retards en trens de rodalies i llarga distància en l’Estació Nord de València

Una avaria elèctrica registrada sobre les vuit del matí a l'entrada de l'Estació del Nord de València, i que ha afectat a trens de rodalies i a tres de llarga distància amb destinació a l'Estació Joaquín Sorolla, ha provocat retards de fins a 70 minuts.

Una avaria elèctrica registrada sobre les vuit del matí a l’entrada de l’Estació del Nord de València, i que ha afectat a trens de rodalies i a tres de llarga distància amb destinació a l’Estació Joaquín Sorolla, ha provocat retards de fins a 70 minuts.

Renfe ha informat que ha sigut una incidència d’electrificació a l’entrada de València la que està provocant des de les vuit del matí retards en l’eixida i entrada de trens de rodalies.

A conseqüència de l’avaria també s’han vist afectats tres trens de llarga distància amb arribada a l’Estació Joaquín Sorolla, un Alvia Castelló-Gijón, amb una hora de retard, i dos Euromed, amb 60 i 70 minuts de retard, respectivament.

La mitjana de retard dels trens ha sigut de 45 minuts, segons les fonts de Renfe, que no han pogut precisar de moment els trens de rodalies ni les persones que han resultat afectades per l’avaria.

L’avaria ha reduït l’energia i la ralentit la marxa dels trens, la qual cosa ha acumulat retards entre les vuit i les deu del matí. Fonts d’Adif han informat que la circulació amb tracció elèctrica s’ha restablit parcialment en l’Estació del Nord de València però se circula amb retards al pas per aquesta estació.

Restablida la circulació de trens després d’una avaria

La circulació de trens de rodalia en l’Estació del Nord de València ja ha quedat restablida després de solucionar-se l’avaria elèctrica que ha provocat retards de fins a 70 minuts.

Renfe ha informat que ja ha sigut solucionada la incidència en les instal·lacions d’Adif de l’Estació del Nord i s’està produint una “recuperació progressiva dels horaris habituals”.

Per part seua, des d’Adif han informat que ha quedat restablida la circulació en l’estació situada al carrer Xàtiva de la capital valenciana.

CatalanSpanish