L’AVT col·labora amb la Federació de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

L'Agència Valenciana del Turisme destina 30.000 euros per a donar suport a aquestes actuacions.

AVL

L’Agència Valenciana del Turisme col·labora amb la Federació de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit el conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar i impulsar les festes de la Magdalena. La signatura de l’acord entre Francesc Colomer i el president de la citada federació, Carlos Chippirraz, ha tingut lloc en el CdT de Castelló.

A través d’aquesta col·laboració, l’Agència Valenciana de Turisme destina 30.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló. Mitjançant aquest conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates, on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats, que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents associacions turístiques.

- Advertisement -
CatalanSpanish