Ayora celebra amb èxit “El Primer Corte de la Miel”

Ayora celebra la XVII edició de la fira “El Primer Corte de Miel”, un esdeveniment apícola, gastronòmic, turístic i cultural, que té com a fil conductor la mel, producte per excel·lència de la població, molt valorada per la seua qualitat.

Les festes van donar principi el dimecres amb l’obertura del recinte firal, en elles havia activitats per a totes les edats, ja que es van habilitar zones infantils, però el que és clar és que l’acte oficial de l’edició XVII edició era l’esdeveniment central de la jornada que donaria inici de ple al tall de mel i un cap de setmana ple festa en la localitat.

Els dies següents estaven marcats per la captació turística i els actes culturals com a visites guiades, demostracions de tall de mel, showcookings i espectacles de falconeria. A estes activitats el cap de setmana se li van conjuminar les ponències.

El diumenge es va finalitzar la festa no sense donar ja el tret d’eixida el 2018. Doncs es van presentar les dates i el cartell de la Fira del primer tall de la mel 2018.

L’alcalde de la localitat José Vicente Anaya ha valorat molt positivament la trobada i ha volgut ressaltar la col·laboració de totes aquelles persones que han fet possible l’èxit de les jornades.

El Primer Corte de la Miel sostenible

L’Ajuntament ha fet un esforç per reduir els residus generats mitjançant l’ús de vaixella compostable, gots reutilitzables i millora del reciclatge en el recinte firal.

L’Ajuntament ha subministrat als llocs de menjar i beguda, plats, gots i coberts fets a força de midó de dacsa i es compostara juntament amb les restes de menjar per a obtenir abonament.

CatalàEspañol