L’alcalde de Sagunt afirma que la inversió de 30 milions d’euros del Grupo AZA revitalitzarà el polígon SEPES

Fernández ha mostrat la seua satisfacció amb la inversió per a una nova plataforma logística de 24.000 metres quadrats.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha mostrat la seua satisfacció davant l’adquisició que ha realitzat el Grupo AZA d’un solar en el polígon SEPES de Sagunt.

“Ahir donarem una gran noticia, és la ubicació de una empresa, AZA, del món de la logística, ja no en Parc Sagunt o en Camí la Mar sinó en el polígon SEPES. De fet, esta era l’última parcela que quedava. Són 28.000 metres quadrats, una inversió superior als 30 milions d’euros i la revitalització d’este poligon que també necesitaba una inversió d’estes característiques. Fa mesos que estem gestionant la ubicació d’esta empresa, veure de quina manera podia encaixar i finalment ha sigut posible gràcies al treball que fan els nostres tècnics dels departaments d’Urbanisme i Activitats”, ha declarat l’alcalde.

El Grupo AZA construirà una plataforma logística per a sectors com el cosmètic, el farmacèutic o alimentació envasada. Serà un espai destinat a la construcció d’una nau de més de 24.000 metres quadrats a temperatura controlada, amb l’última tecnologia per a treballs logístics, que explotarà Aza Logistics, divisió logística del grup. La nau tindrà capacitat per a emmagatzemar 70.000 palets i moure més de 3.000 referències per hora.

La inversió prevista per a esta instal•lació superarà els 30 milions d’euros, com ha explicat l’empresa. Amb esta nova instal•lació, Aza Logistics pretén crear una porta d’accés per a les empreses multinacionals a través del port de València.

ValenciàEspañol