17.9 C
Valencia

Més de 4.000 persones visiten L’Alcora en 48 intenses hores de Fira

Les Fires del Comerç, de les Antiguitats, del Mussol i la trobada de boixeteres hi han aconseguit omplir el municipi de visitants de tot arreu

- Publicitat -AVL

La concentració de tres fires i una trobada artesanal en un mateix cap setmana ha sigut un èxit per L’Alcora. “Entre els dos dies calculem que hauran passat més de 4.000 persones” així ho indica amb satisfacció l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, en preguntar-li pel balanç que fa d’estes jornades.

“D’una banda, la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme era una novetat, i això ha atret molta gent i a més, el diumenge en la trobada de Boixeters també es van ajuntar moltes persones, així que el que tenim clar és que concentrar fires de diverses temàtiques és un encert que repetiren”, afegeix l’alcalde.

I és que a la Fira del Comerç i a la del Mussol, enguany se sumava la d’antiguitats i afegia a més el diumenge la trobada artesanal dels amants dels Boixets.

Ara, amb la mirada posada ja en la pròxima edició, l’alcalde mira el calendari i adverteix que per al 2020 “caldrà mirar com ho fem perquè cau en un pont llarg i hem de buscar com enfocar-ho perquè tal vegada molta gent se n’anirà però el que tenim clar és que ha sigut una bona idea unir mostres en el mateix espai i durant els mateixos dies perquè així s’ha notat en la participació”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià