Baldoví confirma el sí de la seua formació política a la investidura

El polític valencià agraïa que "per primera vegada l'agenda valenciana forma part d'un pacte per a elegir president".

“Hi ha alguns als quals els encanta l’olor del napalm als matins, a gasolina. Aquells que no busquen resoldre els problemes de les persones sinó el poder” amb esta referència al mític film de Coppola Apocalypse Now, Joan Baldoví enllaçava els discursos de les formacions de la dreta i continuava dient que “quan els seus vots els donen l’esquena no dubten a recórrer a la infanteria judicial”.

El polític valencià agraïa que “per primera vegada l’agenda valenciana forma part d’un pacte per a elegir president” i insistia en el seu suport a Sánchez i en la confiança que la legislatura era ja una realitat. Concloïa oferint una til·la a la dreta “perquè temperen els nervis” perquè “últimament els veig molt alterats”.

Per part seua, el secretari general de PSOE enaltia el conegut com a “Pacte del Botànic”, del qual deia ser “una inspiració” situant la política valenciana com un exemple i referent de diàleg i democràcia.

En la seua última intervenció, Baldoví insistia en les polítiques socials que la Comunitat Valenciana ha perpetrat i insistia, ara dirigint-se a la dreta “Recomanació, la til·la és molt barata, ahir vaig comprar 50 bossetes per un euro, apliquen-lo”.CatalanSpanish