Ballester prioritzarà les inversions i serveis en els pressupostos de 2020 d’Onda

Ballester: "Seran els pressupostos de l'ocupació, del benestar social, de la igualtat i de la posada en valor de la identitat i tradicions ondenses".

La sala museu de les Yeserías àrabs al castell d’Onda ha sigut l’escenari triat pel govern municipal per a preparar i definir el full de ruta de l’Ajuntament per a l’any vinent. En esta jornada, que ha reunit els onze regidors de l’equip de govern, l’alcaldessa Carmina Ballester ha anunciat que en els pressupostos de 2020 es prioritzaran les inversions i serveis destinats a millorar la qualitat de vida dels ondenses.

“Seran els pressupostos de l’ocupació, del benestar social, de la igualtat i de la posada en valor de la identitat i tradicions ondenses. Cada euro dels veïns s’invertirà a millorar la ciutat tal com ens han demanat els ondenses, amb mesures concretes i realistes que facen més fàcil la vida als nostres ciutadans i que sumen oportunitats de present i de futur. El balafiament i els projectes contrasentit de l’etapa socialista s’han acabat en aquest Ajuntament, ara s’obri pas l’eficiència en la gestió i les inversions útils per a donar resposta a les demandes de la nostra gent”, ha manifestat la primera edil.

Rovira  

Entre altres prioritats, l’Ajuntament té previst posar en marxa durant l’any que ve la segona fase del botó del pànic, amb el dispositiu físic, el projecte ‘Onda Bonica’ per a embellir i condicionar les zones degradades de la ciutat, l’ampliació del carril bici urbà, la millora de polígons industrials i instal·lacions esportives així com el condicionament i accessibilitat dels barris.

Pressupostos participatius

En esta línia, l’alcaldessa ha anunciat que en els comptes de l’any que ve vindrà reflectides més de 100 propostes veïnals que li han traslladat els ondenses en el despatx, a peu de carrer i en les reunions participatives que es duen a terme a través de la campanya ‘Onda barri a barri’.

Així mateix, demà s’ha convocat una Junta de Portaveus perquè la resta de grups polítics puga compartir, en termini, les seues aportacions als comptes municipals. Pròximament la proposta d’esborrany estarà disponible en el portal de transparència per a la consulta pública.

PublicitatJuega Limpio Orihuela