Bambalina Titelles, Tic-tac i Sinisterra, premiats en els Max

Grups, artistes i autors de la Comunitat Valenciana que han estat guardonats en els XXI Premis Max celebrats aquest dilluns a Sevilla

Bambalina Titelles, Tic-tac i José Sanchis Sinisterra són els grups, artistes o autors de la Comunitat Valenciana que han estat guardonats en els XXI Premis Max celebrats aquest dilluns a Sevilla.

Jaume Policarpo va rebre el Max al Millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar per “Kiti Kraft”, de Bambalina Titelles, S.L.

Rovira  

El Max al Millor espectacle musical o líric va ser per a “Tic-Tac”, dirigida per Carles Alberola i produïda per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i Diputació de València.

José Sanchis Sinisterra va rebre el Max d’Honor per la seua “trajectòria immensa, el seu compromís social i el seu caràcter emprenedor”.

Altres premis han explicat també amb la participació directa o indirecta de valencians. És el cas del Max a la Millor adaptació o versió d’obra teatral que han rebut Àngel Sol i Adolfo Fernández per “En la riba”, basada en la novel·la homònima del valencià Rafael Chirbes.

Igualment, el premi del públic va ser per “Joc de xiquetes”, de Bullanga Cia. Teatral, de la qual formen part el valencià Adrián Novella. EFE

PublicitatJuega Limpio Orihuela