Banc Santander tanca 17 oficines a la Comunitat i Múrcia per l’ERO

En total, a Espanya es tancaran 176 oficines en aquest ERO, que contempla la clausura d'un total de 1.150 sucursals.

Banc Santander tancarà aquest divendres 17 oficines a la Comunitat Valenciana i Múrcia en el marc de l’execució de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que escometrà l’entitat. En total, a Espanya es tancaran 176 oficines en aquest ERO, que contempla la clausura d’un total de 1.150 sucursals.

D’aquesta manera, segons el calendari marcat pel Santander, després d’haver tancat 86 oficines fa dos setmanes, aquest divendres 20 de setembre es durà a terme la clausura de 176 sucursals, a la qual seguiran 164 el 4 d’octubre i 175 més el dia 18 del mes que vé.

En aquesta nova tanda, Santander tancarà 32 oficines a Castella i Lleó, 26 a Catalunya i Galícia, respectivament; 21 a Andalusia, 18 a Madrid i 17 a la Comunitat Valenciana i Múrcia. Al mateix temps, es veuran afectades onze sucursals a Aragó, Navarra i La Rioja, set a Balears i quatre al País Basc.

Aquest divendres també baixaran persiana tres oficines en cadascuna de les regions de Canàries, Cantàbria i Astúries i Castella La-Manxa, mentre que seran quatre les sucursals que es clausuraran a Extremadura.

ValenciàEspañol