Les banderes blaves ja onegen en les platges de Sagunt i Almardà

banderes

L’alcalde, Quico Fernández, la regidora de Platges, Mónica Caparrós i la delegada de Turisme, Natalia Antonino, han hissat avui, 27 de juny, les banderes blaves en les platges de Port de Sagunt, gallardó que representa una alta qualitat tant en l’aigua, arena i infraestructures i que també onegen ja en les platges de Almardà i Corinto. Est és el cinquè any consecutiu que Sagunt obté les tres banderes.

Una vegada més les platges de Sagunt reben el distintiu Bandera Blava atorgat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental. A més, enguany Sagunt ha rebut una distinció temàtica en matèria de salvament, socorrisme i primers auxilis, atorgada per ADEAC-FEE.

Aquest reconeixement ve precedit de les millores que s’han estat fent en els últims anys com han sigut les platges accessibles, ludoteques, activitats esportives, ampliació de la zona de passarel·les per a millorar l’accessibilitat, etc.

Cal recordar que enguany el reconeixement és major si cap lloc que compta amb un al·licient, i és que la platja de Port de Sagunt ha sigut la triada com la millor vigilada de tota Espanya, gràcies al nou servei que ja es va implantar l’any passat i que consisteix en el primer servei de drones de salvament en tota Espanya, el qual es va implantar en la platja de Port de Sagunt, amb l’objectiu d’ajudar en les tasques de vigilància i auxili dels socorristes.

Publicitat