viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les bandes de Llíria, Cullera i Buñol projecten un festival de música conjunt

La ciutat de Llíria ha acollit la segona trobada de l’acord impulsat per este municipi i les seues bandes junt amb els ajuntaments de Buñol i Cullera i les seues respectives societats musicals. Totes estes entitats han promogut una iniciativa per a desenvolupar projectes en comú que contribuïsquen a revitalitzar el moviment bandístic i els seus músics en totes les seues facetes. La primera reunió es va celebrar a Buñol el passat any.

Un dels acords adoptats hui ha sigut la constitució d’una personalitat jurídica pròpia que aglutine a les sis bandes, a fi de buscar suport institucional i empresarial a les activitats conjuntes que projecten.

A més, les societats musicals, amb la col·laboració dels ajuntaments, organitzaran uns festivals de música en els que actuaran estes bandes conjuntament. Este cicle de concerts serà presentat pròximament.

En la cita celebrada en els Banys Àrabes de Llíria, han participat l’alcalde edetà Manolo Civera, el de Cullera Jordi Major, i el de Buñol Unió Musical i la Primitiva de Llíria, Santa Cecília i Ateneu Musical de Cullera, i La Artística i La Armónica de Buñol.

Últimas noticias

Contenido relacionado