El president de Bankia serà el ponent inaugural de Forinvest 2019

Forinvest 2019 se celebra els dies 5 i 6 de març en Feria València.

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri. EFE/Arxiu

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, serà el ponent inaugural de Forinvest 2019, el fòrum més gran de negoci empresarial i financer d’Espanya, la dotzena edició del qual obrirà les seues portes el pròxim 5 de març en Feria València.

Forinvest 2019, que se celebra els dies 5 i 6 de març, comptarà amb la conferència inaugural a càrrec de Goirigolzarri, mentre que la clausura serà a càrrec de José María Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat en la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

Durant dos dies, este certamen acollirà a empresaris, economistes de prestigi, gurus de les finances, la banca i el món de les assegurances, que analitzaran els temes de màxima actualitat sectorial en els diferents fòrums de debat del certamen.

L’objectiu d’este fòrum és la difusió de la cultura financera, el suport a l’ecosistema emprenedor i la connexió entre empresa i finances, segons un comunicat de l’organització.

Publicitat