Multitudinària baralla entre les aficions de l’Hèrcules i el CD Castellón

Una multitudinària baralla entre les aficions de l'Hèrcules i el CD Castellón en les proximitats de l'estadi Rico Pérez ha provocat set ferits, dos dels quals han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari, mentre que han sigut detinguts tres joves.

El sindicat reclama més inversió en Atenció Primària i en Atenció Especialitzada i protesta contra la falta de mitjans
PublicitatAVL

Una multitudinària baralla entre les aficions de l’Hèrcules i el CD Castellón en les proximitats de l’estadi Rico Pérez ha provocat set ferits, dos dels quals han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari, mentre que han sigut detinguts tres joves.

La Policia va haver d’intervenir en els voltants del Camp de Mirra, per a dissoldre una baralla originada per 58 joves aficionats de l’Hèrcules i del Castellón d’entre 20 i 40 anys, que per motius que s’investiguen han començat a agredir-se.

PublicitatRovira  

Segons fonts policials dos agents de la Policia Local d’Alacant es trobaven en els voltants atenent un accident i, en observar la baralla, s’han dirigit amb celeritat per a dissoldre-la i han sol·licitat reforços.

En l’operatiu han hagut d’intervenir un total de 14 patrulles de la Policia Local i diverses de la Policia Nacional, a la seua arribada s’ha iniciat la persecució per la zona dels joves que vestien de negre cobrint-se el rostre molts d’ells.

Els policies locals i nacionals han aconseguit identificar a 55 persones, 30 afeccionats del Castellón i 25 de l’Hèrcules, que van a ser proposats per a sanció per infracció de la Llei de l’Esport amb mesura cautelar de prohibició a un camp de futbol, i sancions de fins a 3.000 euros.

La Policia Local ha detingut a tres homes de 34, 36 i 27 anys, dos per un presumpte delicte de renyina tumultuària i una per atemptat a l’autoritat, així mateix en la baralla han resultat ferits un total de set persones, dues d’elles revestien major gravetat, i la Policia Local els ha intervingut les bengales i els pals que portaven.

Per la seua banda, el CICU va rebre un avís a les 14:50 hores per a alertar-li d’una baralla multitudinària entre les aficions de l’Hèrcules i el Castelló i es va mobilitzar fins al lloc un Suport Vital Bàsic que va traslladar a un home de 41 anys a l’Hospital General d’Alacant.

La Policia Local va tenir traslladar a un home de 27 anys al mateix centre hospitalari, en el qual també s’ha atès un home de 20 anys que ha arribat pel seu propis mitjans.

Comunicat del CD Castellón davant el incidents al Rico Pérez

Davant els greus incidents violents que s’han produït en els limítrofs de l’Estadi José Rico Pérez amb motiu de la trobada que disputa l’Hèrcules CF i el CD Castellón, l’entitat albinegravol mostrar la seua total condemna i repulsa d’aquests incidents.

L’entitat albinegra ja està treballant en col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat per a identificar als violents que han produït aquests incidents.

D’altra banda, el Club també informa que, en cas que algun dels violents siga abonat del CD Castellón, l’entitat prendrà les mesures oportunes ja que la violència no té cabuda alguna en el CD Castellón.