martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts un pare, el seu fill i tres veïns en una baralla amb arma blanca a Alacant

La Policia Nacional ha detingut a Alacant cinc persones per presumptament participar en una renyina amb arma blanca.

La Policia Nacional ha detingut a Alacant cinc persones per presumptament participar en una renyina amb arma blanca en la qual van estar implicats un pare i el seu fill i tres veïns de la zona.

En la matinada del diumenge, una telefonada al 091 va alertar d’esta baralla en el barri de Carolinas. Els agents van trobar un home estés en el sòl amb macadures per tot el cos al costat del seu fill amb diverses contusions.

Alguns testimonis van veure que un grup de tres joves colpejava amb patades i punyades l’home i el fill, després del que van fugir i es van refugiar en un habitatge, informa la comissaria provincial en un comunicat.

Una vegada identificats tots els participants en la baralla, cada part va explicar diferents versions del succeït, manifestant que es coneixien i que havien tingut disputes anteriors.

Un dels implicats va ser atacat amb un ganivet i va patir un xicotet tall en un braç. L’arma utilitzada en la baralla va ser localitzada sota un vehicle aparcat en la zona.

Els cinc sospitosos van ser arrestats per un presumpte delicte de renyina tumultuària. Durant eixa mateixa nit, després del reforç policial en horari nocturn, altres set persones van ser detingudes a Alacant per diversos delictes.

Últimas noticias

Contenido relacionado