Barberá condemnat a 22 dies de treballs comunitaris i un any sense permís de conduir

Aquesta és la tercera ocasió en la qual el pilot de Dos Aguas és detingut a València

El pilot Héctor Barberá ha estat condemnat després de cometre un delicte contra la seguretat viària, en donar positiu en un control d’alcoholèmia en ser detingut per conduir a gran velocitat per València, a 22 dies de treballs en beneficis de la comunitat, relacionats amb la seguretat viària, i se li ha retirat el permís per conduir vehicles de motor i ciclomotors durant un període d’un any, així com al pagament de les costes processals causades en el procediment.

El pilot mundialista, que competeix en la categoria de Moto2 en l’equip Pons HP40ha acudit hui divendres al Jutjat d’Instrucció número 9 de València, on es va dictar sentència després d’un judici ràpid en el qual es va emetre aquesta sentència en ferma.

Barberá, segons explica la sentència, se li va donar l’alt al seu vehicle per part de la Policia Local de València, en la matinada del dijous, després d’apreciar com conduïa “de forma descureu, a gran velocitat i efectuant maniobres de derrapada i frenat de forma injustificada”.

“En observar els agents que l’acusat mostrava clars símptomes d’embriaguesa, tals com a forta olor a alcohol, el van sotmetre a les corresponents proves d’alcoholèmia, donant com a resultat 0,69 i 0,67 mg. d’alcohol per litre d’aire espirat, renunciant a la prova de contrast sanguini”, agrega la sentència.

Aquesta és la tercera ocasió en la qual el pilot de Dos Aguas és detingut a València, després que en 2012 també donés positiu en un control d’alcoholèmia, després de botar-se diversos semàfors i conduir a gran velocitat, i en 2014 per conduir quan tenia el carnet retirat. EFE

Publicitat