Barcala enalteix la figura de les bandereres i banderers de les festes de Moros i Cristians d’Alacant

Un total de 25 càrrecs d'Altozano, El Rebolledo i Villafranqueza celebren les Convivències organitzades per la Federació Alacantina de Moros i Cristians.

La Federació Alacantina de Moros i Cristians celebre ahir anit a l’Hotel Bonallba les primeres Convivències de Bandereres i Banderers de les diferents comparses de les festes d’Altozano, El Rebolledo i Villafranqueza “El Palamó”.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, va acompanyar als protagonistes en aquesta celebració que posa en relleu a una de les figures més representatives de les celebracions de moros i cristians alacantines. Barcala els ha agraït la seua “important labor i dedicació per a fer grans a les festes dels seus barris de referència i, per tant, a les festes de moros i cristians d’Alacant”.

Més de 130 persones han assistit a l’acte central i sopar de gala celebrada anit, entre ells les 25 bandereres i banderers i càrrecs de les festes federades. Tots ells han sigut els protagonistes d’aquesta celebració que va comptar amb l’actuació del semifinalista de “Las Voz” Alejandro Canals.

CatalanSpanish