Barcala lliura el premi a Prim Torrecillas en la Nit de l’Economia Alacantina

L'alcalde ha fet lliurament de la distinció a Prim Torrecillas per la seua Trajectòria Empresarial, de nova creació i que s'ha entregat per primera vegada.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha participat en la Nit de l’Economia Alacantina en la qual la Cambra de Comerç d’Alacant entrega els seus guardons i que ha tingut de nou a l’Oficina de Propietat Intelectural de la Unió Europea (EUIPO) com a escenari. L’alcalde ha fet lliurament de la distinció a Prim Torrecillas per la seua Trajectòria Empresarial, de nova creació i que s’ha entregat per primera vegada.

Així mateix en aquest esdeveniment també s’ha entregat la Medalla d’or i brillants a Joaquín Pérez, fundador del Grup Soledad, i recordat a la figura del qual fóra president de la Cambra, José Enrique Garrigós, i a l’empresari i fundador de Vectalia recentment mort Joaquín Arias.

En el transcurs de l’acte, el més important i rellevant de l’economia de la província i al qual van assistir les principals autoritats polítiques autonòmiques i provincials així com empresaris de tots els sectors, es van entregar els premis que reconeixen el treball de les empreses de la província d’Alacant durant 2018 en els sectors de Comerç, Indústria, Turisme, Internacionalització i dos nous a la Trajectòria Empresarial i a la Innovació Tecnològica i/o Empresarial.

ValenciàEspañol