6.1 C
Valencia

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Pel sopar i les celebracions de Nadal, a la Comunitat Valenciana es podran reunir un màxim de 10 persones, això ja estava clar, però el que este dilluns ha afirmat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, és que ara falta concretar si eixes persones hauran de ser convivents habituals, és a dir, els de casa només, o si en canvi es podran juntar membres de dos unitats de convivència distintes.

Un nou interrogant que no acaba de quadrar del tot amb l’anunci de què les restriccions de mobilitat previstes entre territoris autònoms podrien alçar-se “els dies més assenyalats d’estes festes”, sobretot tenint en compte que un número important d’estos desplaçaments tenen com a objectiu la reunió de famílies ubicades en diferents llocs del territori. Tot i això, Barceló ha destacat que li agradaria que l’acord de mesures que s’ha d’adoptar durant Nadal fora “majoritari” en totes les comunitats autònomes “perquè no hi haja diferents Nadals”.

A més, ha recordat que la Generalitat aposta per la no celebració de cavalcades de Reis “per a evitar aglomeracions”, així com per obrir el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener.

Barceló ha fet estes declaracions davant els mitjans durant la seua visita a Castelló on s’ha entrevistat amb responsables l’Hospital General, així com amb de l’escola d’infermeria i representants d’Atenció Primària.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià