Barrachina: “el Consell de Puig i Oltra ha bloquejat la construcció d’un tram de l’A7”

Publicitat

El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha denunciat “el bloqueig del Consell de Puig i Oltra a la construcció de l’A7 entre Vilanova d’Alcolea fins al límit de la província de Tarragona”.

“L’abril de 2017 el Ministeri de Foment va donar de termini un mes a la Conselleria de Medi Ambient, que dirigeix Compromís, perquè examinara i informara sobre si el traçat proposat per a la construcció de l’A7 des de Vilanova d’Alcolea fins al nord de la província de Castelló era el més adequat per a l’interés general i per als interessos de la Comunitat Valenciana”. Quasi nou mesos després, la Conselleria segueix sense donar cap resposta al Govern d’Espanya tot i que el juliol de 2017 Medi Ambient va sol·licitar al Ministeri una pròrroga per a emetre l’informe perquè “coincideix la consulta amb el període vacacional”.

PublicitatRovira  

Per al mandatari popular, “als socialistes els va malament, que el Partit Popular porte l’AVE fins a Castelló, que construïsca un aeroport o que realitze una autovia”, per açò “una vegada més, el PSOE intenta frenar el desenvolupament de la província de Castelló”.
Els mateixos que van frenar l’aeroport de Castelló, critiquen l’AVE, qüestionen la creació de 30.000 llocs de treball en la província, bloquegen ara les obres en l’A7 des de Vilanova d’Alcolea fins al límit de la província de Tarragona.

“Aquesta obra suposa una inversió de 348 milions d’euros per part del Ministeri de Foment que podria veure’s frustrada pel desinterés del Consell de Puig i Oltra que sí que tenen temps per a obrir la nova TV3 valenciana però no emeten informes perquè estan de vacances”.

Cal recordar que “la construcció d’aquest tram d’autovia, que ara bloqueja el Consell de Puig i Oltra, va ser un compromís que va adquirir en el seu moment el govern valencià del Partit Popular i el govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero. El PP va complir la seua part i va construir el tram d’autovia entre Almenara i Vilanova d’Alcolea, fins a l’aeroport, però Zapatero i l’ex ministra Magdalena Álvarez van incomplir l’acord i no van finalitzar l’autovia fins al límit amb Tarragona”.

En aquest sentit, el líder del PPCS ha assegurat que “el PSOE va deixar a l’estacada en aquell moment a la província de Castelló bloquejant una carretera fonamental per a comunicar per l’interior el nostre territori i ho segueix bloquejant ara en retardar sine die l’emissió dels informes”.

Per a Barrachina, “al PSOE no li interessa que el Govern d’Espanya invertisca en la província de Castelló perquè els socialistes busquen un culpable, encara que para açò hagen de llastrar el creixement i les oportunitats d’un territori amb grans possibilitats de futur”. “Cada vegada que hi ha una bona notícia per a Castelló, els socialistes ixen a lamentar-se”, ha continuat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela