Barrachina: “el PPCS augmenta amb un tercer parlamentari la defensa de Castelló”

El PPCS millora més de 6.000 vots i doblega el nombre de senadors per "a defensar a la província a Madrid".

Publicitat

El Partit Popular de Castelló ha augmentat amb un tercer parlamentari “la defensa de la província a Madrid”. Els resultats de les eleccions del 10 N han mostrat, en primer lloc, una millora dels resultats del PPCS que a més obté 6.000 vots més i tres punts més que la mitjana nacional del PP.

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha donat l’enhorabona al PSOE per haver guanyat les eleccions a la província, si bé ha advertit que “el bloqueig de Sánchez que ens ha portat a unes noves eleccions ha fet que els castellonencs li hagen castigat amb 9.000 vots menys”.

PublicitatRovira  

El Partit Popular de Castelló ha recuperat gairebé 6.000 vots i està tres punts per sobre de la mitjana nacional amb un 23,85%. Així mateix, des del PP han assegurat que “el fet de comptar amb un parlamentari més ens permetrà reforçar la defensa de Castelló” i ha assenyalat que “des de demà mateix ens hem de posar a treballar per a desbloquejar les necessitats urgents dels castellonencs: la creació d’ocupació i les inversions que Sánchez ha bloquejat per a Castelló”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela