Barrachina: “en 2018 s’activaran mesures, que permetran seguir creant oportunitats”

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha destacat que "ara com ara Castelló és la quarta província que més creix en creació d'ocupació de tota Espanya i a açò se li afig el fort compromís del Govern central i del Ministeri de Foment amb la província".

AVL

El President del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha celebrat un esmorzar nadalenc amb els mitjans de comunicació, en el que ha assenyalat que, “la província de Castelló ha demostrat que quan se li donen possibilitats de créixer, creix més que ningú”, ja que en només un any “més de 9.000 castellonencs s’han donat d’alta en la Seguretat Social” gràcies a les reformes impulsades pel Partit Popular.
A més, Barrachina, ha assenyalat que, “2017 ha sigut un bon any per a la província, ja que mai hi havia hagut un esforç inversor tan gran des del Govern central” al que cal afegir-li “la bona marxa de la principal preocupació dels castelloneses: l’ocupació”.
El popular ha afegit que “si 2017 ha sigut un bon any, 2018 serà millor si ningú ens para, ja que afortunadament el PP està governant Espanya i té a Castelló en la seua llista de prioritats”. A més, ha advertit que “en 2018 s’activen mesures tan positives com la nova Llei d’Autònoms o una reforma fiscal que permetran seguir creant oportunitats, és evident que a la província de Castelló li senta bé la llibertat impulsada pel PP”.
El president del PPCS ha destacat que “ara com ara Castelló és la quarta província que més creix en creació d’ocupació de tota Espanya i a açò se li afig el fort compromís del Govern central i del Ministeri de Foment amb la província”. El també portaveu de la comissió de Foment del Congrés ha posat en relleu que “el PP ens bolcarem amb el nord de la província de Castelló i amb el dèficit que tenim en aquesta província”.
El líder del PPCS ha acudit a la trobada amb els mitjans amb la nova junta directiva del PPCS, acompanyat per la secretària provincial, Elena Vicente-Ruiz, el coordinador general, Luis Martínez, el portaveu, Vicente Sales, així com els sotssecretaris Marta Barrachina, Andrés Martínez, Ester Felip, Begoña Carrasco i Iván Sánchez.

- Advertisement -
CatalanSpanish