martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Barrachina (PP): “Hem aconseguit un futur d’estabilitat i creixement en el sector agrícola”

El candidat per Castelló al Congrés destaca l’augment de les exportacions i de la renda agrària en la província gràcies a les mesures del Govern del PP.

El Partit Popular de Castelló ha valorat avui la importància de l’agricultura per al teixit econòmic de la província. Miguel Barrachina, candidat al Congrés per Castelló, s’ha reunit avui al costat del president del PPCS, Javier Moliner, amb un grup de ‘collidors’ per a conéixer de primera mà el seu treball.

Miguel Barrachina ha destacat que “el sector *citrícola és un exemple de superació, de labor abnegada” i “un sector fonamental per al desenvolupament econòmic de la província de Castelló”. En els últims anys, gràcies a la recuperació econòmica, han augmentat les exportacions en el sector i, a més, la renda agrària ha crescut amb les mesures impulsades del Govern d’Espanya. “Però no és suficient i volem seguir impulsant aquest sector per la seua gran importància, aconseguir que haja garantit un relleu generacional i que els joves se seguisquen incorporant al camp”.

A més, “des del Partit Popular anem a seguir incrementant la vigilància en el camp” per a aconseguir un major control sobre aquesta riquesa “que tenim la gran sort de tenir en la província de Castelló”.

El líder popular assenyala que “després d’anys d’enfonsament de l’esquerra, quan la renda agrària es va enfonsar un 14% en la legislatura del PSOE, ara es torna a la senda de creixement i hem aconseguit fixar un horitzó d’estabilitat en el sector agroalimentari”.

Així mateix el candidat pel PP recorda que l’engegada de diferents mesures per part del Govern “estan aconseguint provocar el talent de les noves generacions que estan aconseguint noves oportunitats de negoci en ser un sector en auge”. Justament garantir el relleu generacional en aquest sector és una de les prioritats dels populars que van a seguir impulsant.

Barrachina recorda que “el fet que hi haja menys impostos, més mesurades de protecció, s’haja facilitat l’accés al crèdit, menys traves administratives i, sobretot, major flexibilitat laboral, permeten que s’aposte per nous cultius, noves fórmules d’obtenir riquesa des d’aquest sector tan important per a la província”.

Últimas noticias

Contenido relacionado