Barrachina: “El PP no solament és el partit de l’ocupació, sinó també de l’ocupació estable”

El president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha destacat avui que el PP “no només s’ha convertit en el partit de l’ocupació empre, sinó que també és el partit de l’ocupació estable”.

El president del PP ha explicat que en només un any “més de 9.000 castellonencs s’han afiliat a la Seguretat Social” i ha advertit que “des de que es van engegar les reformes del Partit Popular, 30.000 persones s’han afiliat a la Seguretat Social i hi ha 40.000 castellonencs menys atur”. Unes reformes que “el PP va fer en solitari i que estan demostrant el seu bon funcionament, encara que encara queda molt per fer”.

A aquest paquet de reformes se li suma, per exemple, l’engegada de la nova Llei d’Autònoms que ha comptat amb el suport de quasi tots els grups parlamentaris i que suposa un abans i un després en la consecució de drets d’aquests treballadors. De fet, els mateixos empresaris autònoms han anunciat que aquestes mesures, que compten amb elements com ampliar la tarifa plana de 50 euros, augmentar les despeses deduïbles, o beneficis a la maternitat, dispararà la creació d’ocupació.

A açò se li suma l’increment salarial que aconseguirà el 7,5% dels empleats públics, així com l’increment salarial d’un gran nombre de treballadors impulsats en diferents convenis d’infinitat de sectors empresarials.

Barrachina ha destacat que “després de la destrucció, la sagnia i la baixada de sous de l’època del PSOE, el PP ha aconseguit en solitari donar-li la volta al marcador i 2018 serà un altre exemple de creació d’oportunitats”. Tal com ha advertit, “mentre el PP porta trens com el fet de triplicar les freqüències en el Maestrat i crea ocupació, el PSOE va portar la ruïna del Castor a aquesta província”, ja que va ser l’única inversió per a Castelló durant els anys de mandat socialista, al costat de les dessaladores que ningú vol i una presó.

CatalanSpanish