18:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

5 bars i restaurants de Burjassot, Paterna, Puçol i Tavernes conviden a suc de taronja gratis

La Setmana del Desdejuni Valencià arranca el dilluns 30 de novembre amb un catàleg de més de 80 establiments que, fins al 4 de desembre, conviden a un suc de taronja.

La Setmana del Desdejuni Valencià arranca el dilluns 30 de novembre amb un catàleg de més de 80 establiments que, fins al 4 de desembre, conviden a un suc de taronja autòctona als clients que prenguen un desdejuni a base de café, llet o infusió i una torrada d’oli o tomaca. Entre ells un local de Burjassot, un de Paterna, dos de Puçol i un de Tavernes Blanques, a més d’altres 24 a la ciutat de València (consulta ací el llistat de bars que ofereixen suc gratis).

Com a novetat, l’edició 2020 incorpora a locals de la província de Castelló entre els participants. El mapa, els horaris i els preus es poden consultar en la pàgina web d’este esdeveniment “consolidat i imprescindible en el calendari gastronòmic valencià”.

Fins a 81 cafeteries, bars i restaurants de tota la Comunitat se sumen a promoure el desdejuni local “amb especial motiu enguany”, destaca l’organització en un comunicat.

Totes les persones que, entre el dilluns i el divendres de la primera setmana de desembre, prenguen el seu desdejuni valencià en estos locals són obsequiats amb un suc de taronja natural elaborat amb taronges autòctones certificades per la IGP Cítrics Valencians.

Esta entitat certificadora fa arribar més de 8.100 quilos de taronja de primera qualitat als establiments de totes les localitats de València, Alacant i Castelló Esta xifra equival a 20.000 sucs de taronja natural que en els pròxims dies pretenen valorar la qualitat del producte local.

La campanya forma part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica que al llarg d’enguany es desenvolupen en el marc del conveni entre Turisme CV i la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat (CONHOSTUR). En el context actual, tracta de valorar la cuina, el producte i els xefs valencians.

Últimas noticias

Contenido relacionado