La Basílica acollirà el Dissabte Sant el “Lament de María” interpretat per l’Escolania de la Verge

PublicitatAVL

La Basílica de la Verge dels Desemparats acollirà demà, Dissabte Sant, a les 12 hores, el rés del “Planctus Mariae” (El lament de María), una pregària que medita sobre el sofriment de María als peus de la Creu durant la crucifixió de Jesús.

En la celebració, que serà retransmesa en directe per la Huit Mediterrani TV i pel canal Youtube de la Basílica, intervindrà l’Escolania de la Verge dels Desemparats.

PublicitatRovira  

Igualment, participaran antigues escolanes, amb l’Ensemble Laetentur, al costat de l’orquestra de cambra de professors, interpretant el “Miserere” de Johan Hasse.

Així mateix, el Dijous Sant, en la Basílica de la Verge es va celebrar la missa “In coena Dominici” i, el Divendres Sant, a les 12 del migdia, tindrà lloc el “Via Matris dolorosae”.

Així mateix, al llarg d’estos dies, el temple romandrà obert segons el seu horari, excepte el Dissabte Sant que obrirà a les onze del matí.

D’igual forma, la missa del diumenge de les 10.30 hores serà retransmesa en directe per la Huit Mediterrani, de manera habitual.