La Batalla de Flors guanya adeptes però perd amb les carrosses

L’èxit de la convocatòria d’ahir va ser màxim, les cobejades llotges de pagament estaven plens sense excepció, igual que els llocs externs gratuïts per al públic. No obstant això en la graderia es van notar diversos seients buits, entre ells el del mateix Joan Ribó, qui no va estar present en l’acte.

La presència de falleres en la immensa majoria de les carrosses confirma que la convocatòria va ser un èxit, no obstant això el nivell de decoració d’estes baixa notablement, i és que si ni els guanyadors poden amortitzar les seues despeses els ànims per fer una gran carrossa no estaran al punt més àlgid. Si parlem d’una Batalla gran, que serà declarada BIC, que té tant poder de convocatòria, com és clar que ho té, cal oferir més i millor. I sort que ací ajuda molta gent per poc o per res.

Com a balanç de la Fira, de la qual avui serà més explícit, Fuset va dir sentir-se “molt satisfet. S’ha consolidat la renovació de la Fira en el seu segon any amb la descentralització. És un motor estratègic cultural, però també econòmic, perquè València és cada vegada més turística al juliol. I també socialment, perquè eixa descentralització també vertebra a la ciutat”.