Una batuda posa fi a l’onada de robatoris en les andanes de rodalies

PublicitatAVL

L’operació “OLEANDER”, s’ha saldat amb la detenció d’una persona per presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació, de robatori amb força en les coses en interior domicili, desobediència agent autoritat, amenaces, furt, contra la seguretat viària, robatori i furt d’ús vehicle de motor, i usurpació de funcions públiques.

El detingut esgrimia una arma blanca per a sostraure objectes personals als seus mates

PublicitatRovira  

Des del passat mes de novembre de 2017, la Guàrdia Civil de Massamagrell venia investigant robatoris produïts en els voltants de parades de rodalia de localitats de L’Horta Nord, on les mates eren menors d’edat.
Per açò, es va iniciar l’operació “OLEANDER”, per part de components de la Guàrdia Civil de Massamagrell, a fi de poder identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que era un home que esgrimia una arma blanca per a intimidar a les mates.

Fase d’explotació.
La fase d’explotació d’aquest operatiu culmine amb la detenció d’aquest home de 18 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència i intimidació, de robatori amb força en les coses en interior domicili, desobediència agent autoritat, amenaces, furt, contra la seguretat viària, robatori i furt d’ús vehicle de motor, i usurpació de funcions públiques.
Suposadament el detingut abordava a les seues víctimes fent ús de la intimidació, a vegades esgrimint arma blanca, efectuant la sostracció d’estris personals d’aquestes, havent ocorregut els fets en les localitats de Massalfassar, Museros, Massamagrell, Pobla de Farnals i Albuixec.
En el marc d’aquesta operació els agents han pogut recuperar un vehicle sostret i lliurar-li-ho del seu legitime propietari.

Les recerques continuen obertes per a l’esclariment total dels fets.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Massamagrell.