05:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Baver-Els Antigons es corona amb el primer premi Infantil de les Fogueres 2017

El monument infantil de la Foguera Baver-Els Antigons ha aconseguit el primer premi de la Categoria Especial de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant d’este 2017, amb el monument titulat ‘Deixa petjada’ de l’artista Iván Tortajada. La segona posició ha sigut per a la comissió Altozano i el tercer premi ha recaigut en la foguera Diputació-Renfe, segons ha informat la Federació de Fogueres.

La comissió Baver-Els Antigons ja es va fer amb este reconeixement al millor monument infantil en les Fogueres del passat any, amb una obra que també va ser ideada i elaborada per Iván Tortajada. En esta ocasió, la foguera competia en Secció Especial amb altres deu comissions.

Després de Baver-Els Antigons, la comissió Altozano ha quedat en la segona posició de la Categoria Especial d’Infantil; tercera, Diputació-RENFE; quarta, Florida-Portazgo; cinquena, La Ceràmica; sisena, Foguerer-Carolinas; setena, Carolinas Altes; octava, Sagrada Família; novena, Florida-Plaza de la Vinya; desena, Sant Blai de d’Alt, i onzena, Francisco Albert.

En Secció Primera, la guanyadora ha sigut Sèneca-Autobusos; en Segona, Florida Sud; en Tercera, Plaza de Santa María; en Quarta, Sant Antón Alto; en Cinquena, Plaza d’Alger, i en Sexta, la figura guanyadora ha sigut la de la comissió Nou Alipark.

Últimas noticias

Contenido relacionado