Juan Vicente Bellido asegura que “cadascú dels que han votat en contra meua, li deuen alguna cosa a la Sara Usó”

Sara Usó: “hi ha ocasions que comporten prendre decisions complicades, difícils però considere que són necessàries.

Després del cessament, del president de la Junta de Festes, Juan Vicente Bellido, pel Consell Rector del Patronat de Festes de Castelló, les reaccions no s’han fet esperar.
El mateix Bellido ha reconegut que açò era “una crònica d’una mort anunciada”, ha puntualitzat que “el final estava clar, ja que el Consell Rector és tot de l’Ajuntament, per això sabia que anaven a votar 12 persones contra mi”, a més ha afegit que “cadascú dels que han votat en contra meua, li deuen alguna cosa a la Sara Usó”.

Respecte a la querella criminal contra la regidora per prevaricació i injúries amb publicitat, “segurament s’amplie”, a més “quan una persona menteix totalment davant d’un jutge, aquest haurà de decidir qui té raó”, perquè “l’únic que no aguante són les mentides i les calumnies”.

El cessat ha sigut molt contundent “o estàs en mi o contra mi” a més “des del minut zero han anat en contra meua”.
Sobre la polèmica de les queixes dels pares de les reines, “jo a ells no li dec res, la culpa de tot això la té l’ajuntament. A més assegura que té el suport de la mare de la reina infantil.

Reacció Sara Usó
Actualitat Valenciana

Sara Usó, ràpidament s’ha pronunciat en les xarxes socials “hi ha ocasions que comporten prendre decisions complicades, difícils però considere que són necessàries, afrontar en valentia i amb el convenciment d’haver fet el que toca. El que era necessari. El bé de les Festes està per damunt de qualsevol altra consideració”. “La unanimitat del consell rector del patronat municipal de les festes és altre indicador que confirma que s’ha fet el que es devia fer”.

El PP de Castelló ha comunicat al Consell Rector, que després de no haver tingut fins aquest matí la documentació corresponent considerem, que hi ha hagut irregularitats en la convocació, que “ningú dels seus membres participe en la sessió del Consell Rector”.

A més el PP, “considera inadequada la gestió de les festes per part del PSOE i Compromís des del principi de la legislatura, amb una clara intencionalitat d’anul·lar l’autonomia de la Junta de Festes, amb constants mostres d’intervencionisme polític, tractant de desautoritzar als seus membres”.

També apunten que “PSOE i Compromís volen nomenar una gestora en l’ombra i que no té suport legal”.
Per a finalitzar, insten a què es convoque l’Assemblea de Festes, “que va ser elegida democràticament al president de la Junta de Festes, i que els seus membres siguen els que es pronuncien sobre la seua continuïtat o cessament”.

CatalanSpanish