Benaguasil suspén els actes religiosos en honor a la Mare de Déu de Montiel

La Comunitat Parroquial de Benaguasil comunica la suspensió dels tradicionals actes religiosos en honor a la Mare de Déu de Montiel.

La Comunitat Parroquial de Benaguasil comunica la suspensió dels tradicionals actes religiosos en honor a la Mare de Déu de Montiel.

En un comunicat parroquial emés hui pel capellà rector Daniel Juan Tortosa que ha fet extensiu també l’Ajuntament de Benaguasil, s’ha determinat que per a evitar riscos innecessaris i cenyint-se a les normes d’higiene i salut vigents, que queden suspesos els actes de:

  • 7 setembre: Baixà de la Mare de Déu de Montiel
  • 8 setembre: Processó en honor a la Mare de Déu de Montiel
  • 9 setembre: Processó Dia Acció de Gràcies
  • 12 setembre: Processó en honor a Sant Lluis
  • 18 de setembre: Rosario de la Mare de Déu de Montiel pels carrers de Benaguasil
  • 27 setembre: Pujà de la Mare de Déu de Montiel
    En canvi, es mantindran les celebracions de misses solemnes alhora que, es recorda l’aforament màxim d’assistents permés del 75%, la distància social que es guardarà d’1,5 m en les eucaristies que celebren, la desinfecció de l’Església Asunción de La nostra Senyora així com l’ús obligatori de màscares en tot moment.
    El document conclou amb una invitació a la responsabilitat i sentit comú de la ciutadania posant en relleu la col·laboració entre la Comunitat Parroquial i l’Ajuntament de Benaguasil en la coordinació dels actes que se celebraran.
CatalàEspañol